Nejsem žádná odbornice přes gastronomii, jen mám ráda dobré jídlo s nápadem... A rozhodla jsem se, že vám tu budu psát i mé gurmánské postřehy. 

Začnu s Eskou.

Znáte Esku? Ochutnali jste Esku? 

Esku byste rozhodně neměli při vašich cestách po Praze vynechat!

Proč?

Důvodů pro to jít se naobědvat/povečeřet do Esky je mnoho.. 

1. Překvapí vás předkrmem - jejich vlastní čerstvý chléb (mají pekárnu!) s domácím máslem, tataráček jako ochutnávka. Co víc si přát?

2. Famózní jídlo po všech stránkách, po kterém se cítíte skvěle. Já ochutnala:

Polévku z celeru a ploché petržele, libeček

Grilovaného pstruha na uzeném másle, chřest, ředkvičky

Fermentovanou červenou pšenici, mrkev, rozinky, vlašské ořechy

Čokoládový muffin, lesní ovoce

3. Milá obsluha - nic vám nechybí, nepřebývá. Cítíte se jako doma. 

4. Klidné prostředí s výhledem, máte chuť  tu jíst a jíst.

5. Po odchodu se sem chcete co nejdřív vrátit.

Přejděme k nejdůležitějšímu. Fotogalerie vám odhalí více..

Tak už víte, kam v Praze za skvělým jídlem? Já ano.

Dobrou chuť !

Aktuální informace o Esce - ZDE.

facebook: Eska

 

 

Diskuse:

did 20.6.2016 (20:52)

presne ako hovorís, jedlo s nápadom! dnes je toho uz tolko, ze cloveka maloco prekvapi, ale z tych fotiek to vyzera velmi slubne :) http://7bluedots.blogspot.cz